Pagina de start a forumului Clan-pG.
Inregistrare • Cautare • FAQ • Membri • Grupuri • Autentificare
Text Flacari

 
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Clan-pG. » Tutoriale Subiectul anterior
Subiectul urmator
Text Flacari
Autor Mesaj
KaNnyz
Administrator
Administrator


Data inscrierii: 22/Mar/2009
Mesaje: 20

Mesaj Text Flacari Raspunde cu citat (quote)
In acest tutorial vom invata cum sa realizam un text in flacari in Photoshop.

1) Deschide un document nou in Photoshop cu mărimea 800×600 px si umple fundalul cu negru. Foloseste Type Tool pentru a scrie un text alb, cu fontul Times New Roman si marimea 90 pt.


2) Creeaza un layer nou (Ctrl+Shif+N) si pune-l deaspura celorlalte. Apasa apoi Ctrl+Alt+Shift+E pentru a uni toate layerele in cel creeat anterior.


3) Mergi la Edit > Transform > Rotate 90 CCW pentru a roti layerul. Mergi apoi la Filter > Stylize > Wind si pune setarile din imaginea de mai jos. Apasa Ctrl+F pentru a aplica filtrul din nou, apoi mergi la Edit > Transform > Rotate 90 CW.


4) Mergi la Filter > Blur > Gaussian Blur si pune valoarea 4 px.


5) Mergi la Image > Adjustments > Hue/Saturation, bifeaza casuta Colorize si pune pentru Hue valoarea 40, iar pentru Saturation 100.


6) Apasa Ctrl+J pentru a realiza o copie a layerului 1, apoi mergi din nou la Image > Adjustments > Hue/Saturation si pune pentru Hue valoarea -40. Schima modul de imbinare al acestui layer in Color Dodge, apoi mergi la Layer > Merge Down (Ctrl+E) pentru a uni acest layer cu cel numaidecât urmator.


7) Pentru a creea efectul de flacari, mergi la Filter > Liquify. Din paleta de unelte din stanga selecteaza Warp Tool,
pune pentru Brush Size si Brush Pressure valoarea 50 si incepe sa
creezi flacarile mai mari. Pune apoi pentru Brush Size si Brush
Pressure valoarea 35, si creeaza flacari mai mici.


8) Selecteaza layerul text, apasa Ctrl+J pentru a realiza o copie a acestuia, muta layerul copie deasupra celorlalte si pune pentru text culoarea #3c3014.


9) Selecteaza Layerul 1 si apasa din nou Ctrl+J pentru a realiza o copie a acestui layer. Muta replica layerului deasupra celorlalte si schimba-i modul de imbinare in Screen.


10) Mergi la Layer > Layer Mask > Reveal All si traseaza un gradient negru spre alb ca in imaginea de mai jos.

11) Creeaza un layer nou, apoi apasa Ctrl+Alt+Shift+E pentru a uni toate layerele in cel creeat. Schimba modul de imbinare in Screen, apoi mergi la Filter > Blur > Gaussian Blur si pune valoarea 50 px. Schimba opacitatea acestui layer la 50%.


12) Creeaza un layer nou, apasa din nou Ctrl+Alt+Shift+E
pentru a uni toate layerele in cel creeat. Apasa Ctrl+T pentru a putea
transforma layerul, apasa click dreapta pe fotografie si selecteaza Flip
Vertical. Utilizând Move Tool (V) muta acest layer cativa pixeli mai
jos. Creeaza din nou o masca si traseaza un gradient ca in imaginea
urmatoare. Modifica opacitatea layerului la 60%.
By KaNnzy
23/03/2009 14:34 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
misanchik



Data inscrierii: 23/Iul/2012
Mesaje: 5
Localitate: Bulgaria

Mesaj Raspunde cu citat (quote)
I want to tell that information real good good and again good))) Thank for it)
07/08/2012 23:13 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
misanchik



Data inscrierii: 23/Iul/2012
Mesaje: 5
Localitate: Bulgaria

Mesaj Raspunde cu citat (quote)
Thanks for taking the time to post. It's lifted the level of deatbe
09/08/2012 11:02 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Clan-pG. » Tutoriale Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la: 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro